FOR ENGLISH CLICK HERE

GENIET IN DE BUBBLE VAN EEN TINY HOUSE
 

The Tiny
House

In het schitterende Heemstede, dicht bij bos, strand, zee en duinen en binnen enkele kilometers van Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag ligt ons tiny house The Boatshed (boothuis). Gelegen in onze ruime tuin met eigen entree, direct aan het water.

Wij zijn hoteliers in hart en nieren en hebben alle comfort die wij zelf hebben ervaren in hotels, maar ook in de vele B&B’s waar wij hebben overnacht, in het huisje verwerkt.

Voor leuke tips in Heemstede en omgeving kun je prima bij ons terecht, we zijn hier geboren en getogen. Denk aan mooie fietstochten in de omgeving, bijvoorbeeld de duinen van Bloemendaal, Zandvoort, Noordwijk of Lisse (zeker in de bollentijd!).

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wil je een gevuld ijskastje of een heerlijke borrel box van een exclusieve traiteur bij aankomst? Of een tochtje in de sloep met schipper tijdens je verblijf? Lekker varen door Haarlem of Amsterdam en omgeving en een picknick mand mee? Er is heel veel mogelijk.

Tot slot, wil je vergaderen of flexwerken in dit heerlijke huisje, ook dat is mogelijk. Diverse opties worden aangeboden onder de noemer “Office Suite”.

Tot gauw bij ons in Heemstede! 


Tarieven

Zondag t/m donderdag (min. 2 nachten, max. 2 personen)
vanaf € 95

PER NACHT

  Vrij-,zaterdag, juli, aug. en feestdagen (min. 2 nachten, max. 2 personen)
  vanaf € 105

  PER NACHT

   Office Suite (8h-18h)

   vanaf € 55

   PER PERSOON

    Vind ons hier

    RECENCIES

    "Omdat ik al een tijdje op mijn tandvlees liep, besloten mijn man en ik er even tussenuit te gaan. Snel wat geboekt en zonder hoge verwachting kwamen we terecht bij de Boatshed. Wat zijn wij aangenaam verrast! Een knus huisje, spiksplinternieuw, een heerlijk bed, een gezellig barretje, lekkere douche, Sonos, Netflix, wat heb je nog meer nodig? Een warm welkom door de sympathieke eigenaren die ons alles uitlegde en veel tips gaven over de omgeving. Ik was nog nooit in Heemstede geweest, wat een leuk centrum! En vlakbij zee en prachtige natuurgebieden. Wij hebben genoten en komen hier zeker nog eens terug. Ik was zo tevreden dat ik er zelf een filmpje van heb gemaakt.."

    "Wat een heerlijke frisse inrichting. Alles is aanwezig en de rust in de omgeving is heel geschikt voor mijn coaching sessies. Top gedaan !"

    Wat een heerlijke plek hebben jullie gecreëerd met The Boatshed!
    Hier kun je echt samen bijtanken, Chapeau!
    Liefs  

    Wat een fijne plek!
    We hebben genoten, ontspannen en de omgeving verkend.
    We kwamen niets te kort, voelde ons erg welkom. 
    Er werd met ons meegedacht, maar niet opdringerig, een fijne balans.
    We komen graag nog eens terug. Dank kan Joep zijn hengel meenemen.
    Bedankt voor de gastvrijheid,
    warme groet.
    Joep & Sietske 

    Wij hebben echt genoten in jullie Tiny House!
    Met extra beleving door de ligging aan 't water, de sonos box, het barretje en uiteraard jullie voelbare liefde voor het hospitality vak!
    Bedankt, we komen graag terug als het bootje er is!

    Jullie hebben al mijn verwachtingen overtroffen, dankjewel! 

    Contact

    info@boatshedheemstede.nl

    Volg ons 

    SOCIAL MEDIA KANALEN

    Onze nieuwsbrief

    SCHRIJF JE IN VOOR NIEUWS OVER THE BOATSHED

    © Copyright 2021 THE BOATSHED - All Rights Reserved